Vizekreismeister 2017

Erfolgreiches Jahr für die Fußballmannschaft der KGS Golzheim:

Zehn Schüler und eine Schülerin aus der dritten Klasse und den beiden vierten Klassen nahmen in diesem Schuljahr an den Kreismeisterschaften der Grundschulen im Fußball teil. Herr Islic und Herr Bremke übernahmen das Training und verstanden es, die Kinder immer wieder zu Top-Leistungen zu motivieren. In der Vorrunde wurden die Anstrengungen der Trainer und Kinder mit dem Sieg in ihrer Gruppe belohnt. Nachdem in der Zwischenrunde leider nur ein zweiter Platz erspielt werden konnte, war das Turnier erst einmal für unsere Mannschaft vorbei. Doch die erstplatzierte Mannschaft sagte die Teilnahme an der Endrunde ab,so dass unsere Kids wieder im Spiel waren. Die Endrunde wurde in Kreuzau im Stadion zwischen vier Mannschaften ausgetragen. Das erste Spiel gegen die GGS Inden ging mit einem 0:0 unentschieden zu Ende. Im zweiten Spiel verloren unsere Schüler/-in eindeutig mit 0:3 Toren gegen den GV Kreuzau-Drove.Das letzte und entscheidene Spiel gegen die GGS Jülich Nord-Welldorf brachte unserer Mannschaft mit 3:1 Toren den Sieg und gleichzeitig den zweiten Platz dieses Turniers.

Die Mannschaft und ihre Trainer fuhren überglücklich als Vizekreismeister 2017 im Fußball nach Hause.

12 Gedanken zu „Vizekreismeister 2017

• 25. Januar 2022 um 6:03
    Permalink

„I was more than happy to uncover this site. I wanted to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely liked every bit of it and i also have you book-marked to see new information on your blog.}“ visit link

• 26. Januar 2022 um 1:23
    Permalink

„When I originally left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the same comment. Perhaps there is a way you can remove me from that service? Kudos!}“ visit the following web site

• 6. April 2022 um 10:22
    Permalink

Im excited to discover this web site. I need to to thank you for ones time for this wonderful read!! I definitely savored every bit of it and I have you bookmarked to look at new information in your web site.

• 12. April 2022 um 5:31
    Permalink

Use artificial intelligence to cut turnaround time, extend your budget, and create more high-quality content that Google and readers will love. How It Works? WordAi is extremely fast and intuitive. Just enter your content, click rewrite, and in a matter of seconds, WordAi will rewrite an entire piece of content for you. WordAi comes up with different ways to express the same ideas by rewriting every sentence from scratch. This not only removes duplicate content, it also makes the rewritten content read completely naturally. Scale Your Business Make your entire content production process 10x more efficient. Use AI to create more high-quality, unique content that impresses clients and engages readers, all without having to put in more hours Register here and get a bonus.

• 12. April 2022 um 11:26
    Permalink

I was pretty pleased to discover this great site. I need to to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely appreciated every part of it and I have you book marked to see new stuff on your blog

• 14. April 2022 um 22:55
    Permalink

I was extremely pleased to discover this page. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and I have you bookmarked to look at new information on your web site.

• 12. Mai 2022 um 0:51
    Permalink

Yesterday, while I was at work, my sister stole
    my apple ipad and tested to see if it can survive a 40
    foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has
    83 views. I know this is totally off topic but I
    had to share it with someone!